>My goodness, did you see it go????

>

First of, I nak ketawa terbahak2 ok, MUAHAHAHAHAHHAHAHAHA……

Masa I posted an entry at 6.30 tadi, baru aje 499 xxx kat hit counter tu. Pastu bila I check again at 8 o’clock, dah 500+ clicks dia naik. Walaweh, tak pernah I tengok blog I sefofular itu. Glemer habis wa cakap lu!😀. Paling banyak clicks in 24 hours pun cuma 2000 aje. But for the past 2 days, adalah 3000 clicks per day, hehehehe. Terasa macam nak pilihanraya aje meriahnya!

Pastu, in 10 minutes bila I checked again, dah naik 100+ the numbers. Gelak guling2 I dengan Miss very-soon-to-be 11 tadi tengok my hit counter zooming by so fast. Memang boleh saing roadrunner lah, hikhikhik. Pastu tak sampai pun 10 minit lagi, dah terlepas all the numbers😀.

I’m just wondering, ramai ke yang sekarang ni tengah sakit jari sebab pulun menekan butang refresh tu? Berbaloi you sakit jari tu kalau dapat menang the cake stand kan……wakakakaka.

Anyhow, tahniah/ congrats to the lucky people with the lucky numbers. Jangan lupa email I the proof secepat yang mungkin (the latest is Friday night for you to email me the proof) so boleh lah I buat cabutan bertuah tu on Saturday (sebab masa ni Miss 6 and The Other Half dah balik from Adelaide, yipppeeeeee!!!!!)

P/S. Dah ada 7 orang yg email I with the proofs so far: miss byll, asiyah, blu4sky, aiman, azean, nazurah and hasni. Thanks ye sebab email I secepat mungkin🙂. Wishing you guys all the luck!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: