>Sticky Post- Cabutan Bertuah

>

I sebenarnya dah lama berhajat nak buat Cabutan Nombor Bertuah again untuk pengunjung yang ke 500 000. Tapi kan, tapi kan, I takut jadi macam dulu, sampai nak dekat 20 orang dapat nombor yang sama thanks to bl**ming unique visitor counter! Pening kepala I masa tu bila dapat emails from so many people with photos of the lucky number, hehehehe. Tapi, bila I guna hit counter yang biasa tu, asik jammed aje sebab punyalah ramai orang yang datang ke my blog at one go. Sampai the counter pun pening2 lalat and terus mogok.

For the past few days, I’ve been talking with The Other Half on what is the best way to make sure there’s only 1 winner or 1 lucky visitor ni without causing any grief. He said that probably setting down the rules first would be a great way to start. Betul jugak cakap dia tu kan so takde siapa yang akan query my decision kan.

(Ye lah, I dah pergi menjelajah a few blogs yang buat contests ni and instead of dapat kawan from the contests, the blog owners kena sumpah seranah and kena marah by the people yang tak menang or bila terlambat pos the gift. But bukan semua yang macam tu ye, Cuma segelintir kecil aje🙂)

So, I tak nak lah benda2 macam ni berlaku sebab bukan niat I nak cari musuh bila buat cabutan pengunjung bertuah ni kan. Niat I untuk memeriahkan blog I ni and to say Thank You to all the readers yang saban hari masuk blog I ni.

So, here are the rules:

1. Previous winners are ineligible to enter the contest. Dalam Bahasa Melayu nya, yang dah pernah menang hadiah from me dulu, tak boleh lah menang lagi ye, hehehe. So, walaupun you ter happen dapat nombor2 bertuah ini, you won’t be put in the cabutan bertuah. (Bagi lah chance kat orang lain untuk dapat hadiah kan😉)

2. Instead of having only 1 lucky number like previously, I akan bagi 10 lucky numbers so more people can have a go at winning the prize.

3. Out of these 10 people, only 1 will win the prize. Cuma seorang sahaja yang boleh menang ye. The winner will be drawn by The Little Misses (or most probably by Miss very-soon-to-be 11). And the judge’s draw will be muktamad. Kata2 rayuan tidak akan di layan ye🙂.

4. You can only enter once! Dengan kata2 lainnya, you can only email me one of the lucky numbers. Kalau you terlebih rajin at that time and ter click banyak2 kali and nasib you baik dapat more than one numbers, you still cuma boleh enter dengan 1 entry aje ye. One entry per person ye.

4. Visitors yang dapat the lucky numbers will have to email me the screen showing the number. You can use the ‘Prt Scr’ button kat keyboard tu. Kalau sape yang tak tau guna the button, you can go to this link ye. Make sure you save it and then email me the saved photo of the screen.

5. Kalau hit counter I jammed during this contest, I have the right to set it to the last number I deemed correct. So, kalau you all baik hati, jangan lah bagi dia jammed ye, hehehe.

6. Emails/entries of the lucky numbers must be emailed to me within 2 days of the numbers being reached. Kalau lambat sangat you all email ke I, kesian lah kat orang lain yang email ke I awal. Tak dapat lah I nak buat cabutan bertuah dengan segera kan and sure diaorang tertunggu2.

7. Make sure you all baca the rules dengan teliti ye to avoid confusions later on. And also to avoid any disagreements.

(Dah habis baca all the rules? Macam nak masuk pertandingan Juara Lagu aje kan, hahahaha. I kena tinggal tulis disclaimer aje and then it will be just like one🙂.)

And here are the lucky numbers:

499 996, 499 997, 499 998, 499 999, 500 000, 500 001, 500 002, 500 003, 500 004, 500 005

And my email add is: lemongrass@y7mail.com

(Untuk yang masih tak berapa faham the rules, it’s like this. I akan buat lucky draw. Tapi cuma 10 orang aje yang boleh masuk dalam draw ni. Orang2 yang dapat masuk lucky draw ni because diaorang lucky visitor and dapat capture one of the above numbers.

Macam mana nak tau whether dapat the number or not? You pergi jenguk my hit/bean counter yang ada on the left hand side tu. Dia betul2 kat atas Clock bentuk Lime tu.

If you happen to capture any of the numbers yang kat atas ni, make sure you prt scrn and save and email me. Pastu cross your fingers and maybe you’ll be the lucky winner🙂. )

Happy clicking Dear Friends!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: