>And the winner is……

>

Hari ni I malas betul nak post entry kat blog. Biasalah kan, every 2-3 weeks memang I kadang2 rasa takde inspiration + malas betul nak update blog. Nak jenguk blog pun malas sungguh I rasa hari ni, hehehe.

But since I dah janji nak buat lucky draw semalam so kenalah I letak nama pemenang nya kan. I thought nak ambil gambar Miss 6 cabut nama pemenang but dah dia siap cabut, baru teringat nak ambik gambar so takdelah gambar nya😦. Takkan nak suruh dia cabut again ye tak semata2 nak ambik gambar, tak aci lah macam tu kan🙂.

But walaupun takde gambar, nama pemenang still ada and….

jeng….jeng…..jeng…….

(Oops, before that, untuk yang tak menang tu, minta maaf banyak2 nya sebab nama you tak tercabut. Kalau boleh, I nak bagi aje hadiah kat everyone yang dapat the magic numbers but bila fikirkan cost untuk postage tu rasa macam tak berbaloi pulaknya sebab postage lagi mahal dari hadiah😦. Kalau you all duduk dekat2 dengan I kan senang, boleh I bagi by hand aje, hehehehe.)

Ok lah, tanpa membuang masa…… the winner of the lucky draw is…

ASIYAH SITI NUR who managed to capture 500004.

Congrats Asiyah. Please email me your address and your preference (whether you nak the cake stand or the cupcake stand. I rasa cupcake stand tu lagi best kot sebab susah nak dapat kat M’sia, hehehe- I’m assuming you kat M’sia?🙂).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: