>Malam kutip awards

>

Since petang tadi pun masih busy lagi buat last minute cleaning, I cuma masak scrambled eggs and melted cheese on toast aje. And kalau I tayang scrambled eggs tu, sure nya akan ada orang yang kata, “makan scrambled eggs pun nak tunjuk kat blog!”. Might as well tayang the awards yang I pegi kutip tadi kan.

I feel so blessed dapat kawan2 blogger yang sangat lah baik hati mensedekahkan all these nice awards and friendship tokens to me. Terima kasih yang tak terhingga from me to you…

award-nanae         award-jaja'z

Ini I dapat dr Nanae                                     Ini pula dapat dari Jaja’Z

 

 award-azatie             award-nenek

   A bunch of roses ni pulak dapat dr Azatie             Special crown ni pulak dapat dari Nenek

award-shiori

Medal ni pulak dapat dr Shiori (tapi I cengkelat ambik award aje tak ambik tag, hehehe)

Thank you once again for the lovely thoughts. Ramai jugak kawan I kat cyberworld ni ye😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: