>Extra long?

>

Tadi pergi kedai tengok frozen chips ada sale so I pun jenis greedy giler, ambik yang ‘extra long french fries’. Dalam hati masa tu dah terbayang2 kesedapan makan french fries yang sangat lah panjangnya. Sure kalah makan french fries McD kan! Hehehehe…. And for sure makan sikit aje dah kenyang sebab panjang2 kan! At the same time, I dok terbayang, besar manalah kentang yang diaorang guna untuk buat extra long french fries ni. Kalau kentang tu species bantut or the politically correct term ‘vertically challenged’ macam I, sure awal2 dah kena reject kan! Hikhikhikhik…..

Nak jadi fries pun ada selection criteria…

Kamu pendek and chubby, tak boleh nak masuk dalam ‘extra long french fries’ package. Kamu kena pergi factory sebelah. Diaorang buat mashed potatoes, sudah semestinya they will want you!

Kamu tak lah pendek but tak lah panjang sangat so pergi kat factory ‘regular fries’ tu ye!

Wow! Look at you, so long and well proportioned. Welcome to the ‘extra long french fries’ pack!

Muahahahahahaha……

IMG_3264

Tengok, tak percaya cakap I! Extra long french fries dia tulis kat pack tu.

But, bila I bukak the packet……

Uwahhhhh, sungguhlah rasa tertipu I ni…

I said to The Other Half “if these were what they called extra long, I sure wouldn’t want to buy their regular chips!

Then The Other Half said to me, “That’s the problem with you. You always think when people say extra long, you really picture it to be extra long. No wonder you are always disappointed!😀

I somehow don’t think he was solely talking about the fries….Hmmmmm…..

So, tengok lah the fries that came out of the packet Tuan2 and Puan2…

Lagi panjang McD nya fries kan!

IMG_3275

That’s only a medium sized muffin case and most of the fries are only as tall as the case aje. You rasa diaorang tersilap packing ke or memang I tertipu? Sungguh lah cisssss!!!!!!

IMG_3272

Our dinner tonite, oblong burger with all the condiments with ‘extra long’ fries and green salad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: