>Yang ini definitely bukan seringgit!

>

Semalam I dah buat nasi lemak seringgit, malam ni kita makan ‘mahal’ sikit lah pulak. Kalau kat sini, nasi lemak tu lagi mahal kot dari tonite’s dinner tapi kalau kat Asia, probably nasi lemak lagi murah😉.

Tiap2 hari I akan tanya The Other Half “what’s for dinner?”. And we all pun akan fikir balik apa yang we’ve had for the past few days so tak lah repeat the same dinner. Nasib baik ada blog, so lagi senang lah nak ingat kan🙂.

Malam ni is mince turn again. I like mince sebab banyak you can do with mince ni. I selalu surf the net nak cari idea untuk masak mince. Idea memang datang berlambak2 tapi……. mood malas tu selalu sangat berdiri di sebelah! So, walaupun idea datang berlambak2, kalau takde orang yang nak masak, tak kan jadi jugak ye tak! Tu yang menu mince we all (kalau you all perasan) selalunya will revolve around spag bol, burger, nachos or meatballs. Balik2 itu aje kan, hikhikhikhik…. Padahal berlambak2 recipe mince dalam recipe books I tu. From quite difficult ones to easy ones. Harapkan recipe books aje berlambak2, tapi hampeh tak di cuba, tak guna jugak kan, hahahahaha….. I’m talking about myself here tau, jangan pulak ada orang terasa.

But one thing I like about making meatballs form mince ni kan, you can try so many different recipes for meatballs and all of them will taste slightly different. And my meatball recipes pun selalunya main campak2 aje, depends on what taste I feel like obtaining. I don’t have a set meatball recipe.

Like tonite for example, I berkenan kat this recipe called swedish meatballs. All the people who commented on the recipe said that it tasted a bit like IKEA meatballs. I don’t have a clue how IKEA meatballs taste like sebab I tak pernah makan, hehehe.

But seperti biasa, I menconteng arang ke muka recipe tu and changed it to my liking🙂. And then we had it with mashed potato instead of fries. Sedap jugak to our tekak ni! Hahahahaha…

IMG_3386

IMG_3391

kalau banding kan dengan IKEA nya meatballs, I rasa I punya ni batch yang tergeseng sebab chef yang memasak nya sibuk bergossip kat tingkap dapur. Memang kena reject lah dek IKEA kan, muahahahahaha….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: