>………………….

>

Can’t write much tonite sebab our minds and hearts are a bit preoccupied with something. Kiranya macam mandi tak basah, makan tak lalu (cuma makan semangkuk laksa aje instead of 2 mangkuk, muahahaha), tidur tak lena, nak berblog pun takde mood, hehehehe…..

Nantilah, one day I might blog about it once it’s settled or once it’s gone away.

By the way kan…. macam mana mandi tak basah tu ye? Agaknya macam masa I mandi masa kecik2 dulu nak pergi sekolah pagi2 and gas dah habis nak masak air panas untuk mandi. Pastu tuang 1 gayung, basahkan rambut sikit, then terus keluar bilik mandi konon2nya dah mandi, hahaha🙂.

IMG_4627

IMG_4624

Our seafood laksa. Prawns, fish cakes and crab balls aje pun.

Dari semalam lagi The Other Half dah mintak nak makan laksa tapi tak sempat nak beli bahan2nya semalam. Malam ni baru lah dia dapat melayan selera nya. Ini semua gara2 tengok doco pasal this 1 travel writer yang pergi Malaysia and then dia jumpa Florence Tan who cooked laksa for her. Laksa Florence Tan tu nampak sangat2 lah menyelerakan nya!!!! Meleleh2 air liur we all tengok dia makan laksa, hahaha. But laksa dia was made from scratch, laksa I pakai instant paste aje, tak kuasa I nak make from scratch, hikhikhik…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: