>Jom menjahit….

>

Mentang2lah dah nak dekat sangat dengan bulan Ramadhan, tetiba terajin pulak I membentangkan…..

.

.

.

 

IMG_4654

Meja menjahit I dengan segala knick knacks nya…..

Tapi………

Orang lain sibuk keluarkan kain ela dan gunting dan measuring tape dan mesin jahit dan overlocker untuk jahit langsir raya, baju raya, sarung cushion raya, alas meja raya, tudung raya…..

I pulak sibuk keluarkan alatan2 menjahit sebab nak jahit…………

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Benda ini!

IMG_4657

A chef’s hat! Muahahahahaha…..

No, I haven’t lost my mind yet and neither is it the latest fashion🙂. And Miss 6 is definitely not wearing it for Raya either (unless dia nak masak rendang and lodeh and ketupat pagi2 Raya tu), hikhikhik…..

I saje je nak mencuba buat benda ni sebab Miss 6’s birthday is in 2 months time and we have decided to have a chef’s party for her. And it’s going to be a full on chef’s party with apron and chef’s hat for all the guests and The Little Misses and a full on cooking show😛 (ala2 MasterChef, muahahaha).

So, in order for everyone to have an apron and a hat, terpaksalah Mummy the superwoman comes up with her magic skills, hahahaha. And kenalah I start from now sebab I ni kan lembab ya amat macam sloth when it comes to sewing. Kalau orang lain, sehari dah siap 6 keping, I baru terhegeh2 nak potong, kahkahkahkah…….

But I think she looks so cute with the hat😉. Ada sape2 nak order ke dari I? Hahahahaha…..

Sambil I menjahit, sempat jugak I memasak you (kan Superwoman😛)…

IMG_4649

IMG_4647

I made beef shnitzel fingers makan dgn sauteed veges and oven-baked chips.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: