>Sleepy Saturday and cheap lunch

>

I am sooooo sleepy…..

Malam tadi tidur lambat sgt2, nak dekat pukul 1 pagi you! I ni kan dah reached that certain age, mana boleh berjaga sampai larut malam, beauty sleep kena cukup🙂. Tidur kena cukup 7 jam, or else satu hari suntuk asik nak menguap aje. Dah lah I ni pulaknya bukan jenis tidur siang so kena tunggu malam baru lah boleh qada’ tidur🙂.

And then the whole day we all keluar rumah so lagi lah penatnya….

That’s why malam ni takde gambar dinner sebab dinner we all cuma sausage rolls and chips, both from our frozen supply🙂.

But I can tayang gambar donuts and mini walnut rolls I buat semalam and also gambar The Little Misses I ambik tadi, ok lah kan?😀.

IMG_4677

The Little Misses lagi suka makan the donut ‘holes’ dari the donut itself. For them, the ‘holes’ taste much better than the big donuts. Padahal recipe yang sama, dari dough yang sama! Probably sebab just the right size to put the whole thing in their mouths kot, hehehe. So, I pun buat lah donuts saiz  the holes. Miss 6 cakap, “this is so yummy Mummy! You can sell this and people will buy them!” Muahahahhahaha…….

IMG_4680

And I pulak buat from the same dough some mini walnut rolls for me and jam donuts for The Other Half. Dapatlah semua merasa their favourite donuts, jam donuts and walnut rolls🙂.

And tadi, since we were out the whole day, we had lunch outside. Kat Perth pun boleh JJCM apa!😉 And since we all ni selama2 duduk sini dah nak dekat 5 tahun tak pernah pergi food court kat Spencer Village, we went there for lunch. We were around that area tadi masa lunch, tu yang singgah situ. Terkejut we all sebab masuk2 aje, memang terus terasa macam pergi food court kat M’sia aje, hahahahaha. Sebab penuh dengan asians and all gerai asians🙂. Yang best nya ada a few gerai yang halal kat situ so ‘banyak’ lah jugak choice for us. But yang paling bestnya, the food there were really cheap compared to tempat lain (macam lah we all ni selalu pergi makan kat luar aje kan, hahahahaha).

The Little Misses as usual makan roti canai with kuah dhal yang sedap. I makan dosai with mutton curry and chutney. The Other Half makan kuey teow goreng but ala2 mamak sikit lah instead of ala2 char kuew teow🙂. But tastewise, memang sedap lah for the price.

IMG_0031

IMG_0032

1 set of 2 keping roti canai with kari cost us $4 which is so cheap Perth standard! Pastu siap pakai tray macam kat kedai mamak lagi tu, terus Miss 6 cakap, “I feel like we are at Zafarullah restaurant back at Nenek n Atuk’s place Mummy.” Hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: