>A house of boxes

>

Nak termuntah dah I tengok the packing tape and all the boxes! Makin banyak yang I kemas, makin banyak sampah and junk yang I jumpa. Pastu our bin pulaknya dah memang choc-a-block dengan rubbish bags, dah tak boleh sumbat langsung2 and rubbish collection pulaknya will only come this wednesday. I dah tak tau nak letak kat mana all the rubbish bags that I’ve been filling up today.

The Other Half said to me yang on Tuesday nite ni, he’s going to go out late at night and buang our sampah in other people’s rubbish bins that they’ve put out on the kerb, hehehe….Luckily lah banyak rumah around my area ni so we have a lot of rubbish bins to choose from, wehehehe. Punyalah teruk kan we all nak buat kerja ni! Our rental agreement kata yang when we move out, we have to have the rubbish bin and the recycling bin cleaned and emptied. So, tu yang by hook or by crook, we have to have all the rubbish collected this Wednesday. Rubbish collection kat OZ ni cuma once a week aje so bila buat spring cleaning macam ni, memang cepat lah penuh the big bin. And they will only collect the rubbish that’s in the bin, kalau letak kat tepi2 bin tu, memang diaorang tak kan collect lah. Tu yg malam esok kena buat mission impossible tengah2 malam so tak nak bagi orang nampak, hikhikhik….

But, dalam nak termuntah2 tengok the boxes tu, berjaya jugaklah I packed a lot of things today. The Little Misses clothes drawers dah kosong kena packed dengan I tadi. Miss 11 tanya I, “are we going to wear the same school uniform for the whole week?” Alahai anak, Mummy you all ni kan kesian kat your teachers and classmates kalau terpaksa cium bau masam baju seminggu tak basuh yang you all pakai. Obviously lah, I’ve set aside clothes for you to wear this whole week. Now, I’ve got to do our clothes and all the hanging clothes pulak. I’ve done the shoes, I’ve done the linen, I’ve done more toys. I must have done about 11 boxes today, penat weh!

Meh I tunjuk our house now yang penuh dgn boxes…

This is our guest bedroom yang memang tak boleh masuk lagi sebab penuh dengan boxes and unmade boxes…

IMG_5042

I cuma masuk bilik ni untuk ambik all the unmade boxes and make them in the dining room and then bila dah pack stuff in them, transfers them to another room like this one…

IMG_5062

IMG_5063

The above room used to be my sewing room and our exercise room and Miss 11’s solat room but now dah penuh dengan the boxes. Cuma ada a small space big enough aje for Miss 11 to solat in. But from esok, she has to solat some where else lah sebab I’m going to pack some more boxes in there, hehehe.

And our lounge room pun dah mula dipenuhi dengan boxes jugak..

IMG_5064

Psst… nampak tak the small cabinet kat belakang kotak tu? I beli kat second hand shop for $40 aje! The Other Half tak minat sebab the doors are made of glass but I minat, hehehe. Sambil I mendonate barang2 hari tu, sambil tu sempat I melilau tengok their perabut😀. Nanti at the new house, boleh I letak my daily pinggan mangkuk kat dalam tu kan🙂.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: