>I hate Vodafone mobile broadband

>

So sorry that I haven’t been answering your comments for the past few days. Ini pun I buat entry n save and akan publish only bila line free again. Menyampah tahap gaban I dah dgn our Vodafone mobile broadband ni. Kalau we all online pagi2 buta pukul 6.30 tu, cantik aje the line but bila dah siang sikit, hampeh tahap tak boleh belah tu! Asik hilang aje line. Bilalah nak dapat iinet connection again, I am so lost without the net :-((…. Not just the net that we don’t have, we haven’t got a house phone either sebab it’s connected to the iinet. Nsib baik lah dah zaman ada mobile phone kan so tak lah uncontactable langsung2. So, sekarang ni memang I jarang dah lah lepak depan pc which is a good thing lah kan in way, hehehe.

Tu yg pagi tadi since tak dapat lepak depan pc, I spent 2 hours + menggosok baju! First time ever I spent that long with the iron you, muahahahaha. Quality and quantity time gitu! The longest yang I usually spent with the iron is about 1 jam, itu pun dah terasa melepek aje. Memang kira habis segala unironed baju and pants I gosok tadi (nasib baik I tak sampai tahap nak gosok underwear and bedsheets lagi tadi, kwangkwangkwang.) Nak gi berkebun, dah takde benda yang nak ditanam sebab tak pergi lagi ke Bunnings to buy seeds. Tinggal nak water the seedlings aje lah tadi and 10 minit dah siap, hehehe. Oh ye, we are so happy sebab one of the cabbage pods dah nampak tunas2 keluar. Miss 6 pun sangat lah happy sebab dia yang tanam the cabbage seeds tu😀.

We’ve set aside an area for me to tanam herbs in pots and now I’m listing down all the herbs that I would like to plant and use. So far I rasa I nak tanam chives, sage, dill, flat leaf parsley, purple basil, thai basil, mint and lemon balm. I dah tanam rosemary, geen basil, daun kesum and coriander. Apa lagi herbs ye yang best untuk di tanam and selalu di guna?

Ini our dinner tonite and once our herb ‘garden’ dah established (hopefully in a few months time), boleh lah bila I ambik gambar our dinners, I selitkan some fresh herbs as garnish on it kan, hehehe. Tak lah bare aje our dinners nanti. And once I dah beli nice vases from IKEA, bolehlah I selitkan sekuntuk dua bunga ros kat sebelah pinggan tu nanti kan. Which means, kenalah I buat a bigger lightbox macam ni!😀.

IMG_5216

Sausage, sweetcorn and sauteed potatoes with veges.

Yang tanya I about the roses around the house ni. We definitely did not plant them. Our green thumbs did not extend to roses, hikhikhik. I phobia dengan roses ni, I like them but tersangat takut nak tanam and take care of them, hehehe. We only ‘inherited’ the rose bushes from the previous owner of the house. Kat OZ ni, kalau you all beli rumah yang dah pernah diduduki, everything in and outside the house that are already fixed to the house will be included in the price of the house. Ini termasuk curtains, blinds, oven, stovetops, dishwasher (kalau ada), kitchen cabinets. Kalau kat luar rumah pulak, all the trees and plants that are in the ground will normally be left for the next owner to inherit. Kalau yang dalam pots memang the previous owner will angkut with them lah. Tu yang we all dapat all these flowering rose bushes because the previous owners love roses so much so tu yang kat depan rumah we all penuh pokok roses, hehehehe. And we also ‘inherited’ the apple tree, plum tree and nectarine tree at the back🙂. And kat rumah ni dah tersedia ada 2 sheds and a big rainwater tank so we don’t have to fork out some more money to buy them. We love the rainwater tank sebab we’ve been using the collected rain water to siram all our tanaman so kiranya we are saving water kan. Dah lah OZ ni memang a very dry continent and last Winter, Perth has had its second driest Winter ever recorded so any water saving measure is good for the land lah kan🙂. All the rain pergi kat Melbourne, Brisbane and Sydney sampai flooded teruk2 but Perth dan berbulan tak hujan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: