>It’s been 3 weeks+

>

My lightbox is still sick, tersadai kat tepi futon tu takde sape nak fix it. What actually happened is that the light stand broke masa pindah hari tu. Memang dah nazak pun the light stand actually, so bila people handled it roughly masa pindah, terus lah dia patah hati and patah dua. And The Other Half pulaknya didn’t tell me and puaslah I cari hari tu bila nak set up my light box. Then he told me that it was broken! So, I pun paksalah The Other Half jadi light stand pegang the light. But biasalah kan, bila suruh orang yang pegang, tak kan kita nak tertonggeng2 set up the box and take 10 minutes to get the right light and setting. So, tu yang I terus malas nak suruh dia pegang the light! And sampai la ni I still tak dapat replacement for the stand😦. Dah lah laki I tu bukan jenis yang DIY nya guy so memang tak boleh harap kat dia lah nak come up with a solution for a replacement stand. I pulak can come up with an idea but tak reti nak go about doing it, hehehe……

And I’ve set aside 3 different sized boxes (from the removal boxes the other day) nak buat lightbox baru but sampai la ni still tak terbuat2 lagi. Memang malas tahap gaban lah I sekarang ni, hehehe…. Ye lah, macam mana I tak tawar hati nak buat a new light box kan, even if I buat a new one, still ata boleh guna sebab the light situation hasn’t been fixed! Balik2 tang tu jugak, my food pictures sekarang ni teramatlah tak cantik nya! Nyampah I nak tayang in the blog!

Can you imagine! 3 weeks already I tak dapat ambik gambar food cantik2, hehehe…. Dah nak dekat sebulan we all pindah ke rumah ni, but rasa macam baru lagi🙂.

And since takde cerita menarik tonite (except that it’s been raining quite heavily the whole day today after months of dry weather, Alhamdulillah), terpaksalah I tayang jugak the food photos yang takde oomph langsung, hikhikhikhik….

Some of the dinners and lunch the past few days.

IMG_5255

IMG_5260

Bila anak and bapak mintak pizza again for dinner, Mak dia dah tak larat nak telan cheese so Mak dia pun buatlah nasi goreng kampung while anak2 and Bapak meratah pizza.

Pastu the next night bila terfikir the oily pizza and the goreng2 stuff for dinner the night before, I made Thai beef salad again for us (to try and reduce the fat from the night before, hehehehe).

IMG_5265

The Other Half said to me that he would love to have this type of salads for dinners during Summer nanti. Ye lah, bila panas sgt2 nanti, sure tak larat nak makan berat2 kan. Sambil2 tu boleh lah I kuruskan badan, hehehehe.

My hubby tu has lost 3 kg in the past 2 weeks! Sebab he has been cycling to work everyday for the past 2 weeks. Tu yang tetiba dia nak makan salad2 aje Summer ni, hikhikhik. Wife dia pulak has been putting on weight since lepas puasa sebab asik mengunyah non stop hari2!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: