>A 250kms day

>

Hari ni we did a 250km trip from home to everywhere to home again. So, kiranya keluar rumah pukul 9 tadi and sampai balik rumah pukul 5 on the dot. Macam orang pergi kerja 9 to 5 lah kan, hehehe. Nasib baik pakai kereta auto with cruise control kan so tak lah penat sangat The Other Half drive tadi. Tak lah sakit kaki dia asik tekan clutch or accelerator or brake aje Winking smile.

Where did we go today? We went to Yanchep National Park nak tengok koalas and kangaroos. Yanchep ni about 80kms lah from our house. Sampai tertidurlah the tetamu dlm kereta on the way to Yanchep tadi, hikhikhik. We saw the koalas but the kangaroos were in hiding. Kangaroo poos banyak lah jumpa but sekor kangaroo pun takde, hehehe. They normally come out looking for food at night time, tu yang susah nak tengok diaorang di siang2 hari in their natural habitat. Tujuan sebenar we all pergi Yanchep ni sebab nak pergi the cave, the Crystal cave. The weather was quite hot today so bila masuk Crystal cave yang situated underground, it felt so cool and rasa nak duduk lama2 dalam tu aje, hehehe. We spent about an hour lah kat dalam tu looking at the marvels. Underground cave ni best sebab takde bats which I am really afraid of! Tu yang berani masuk Smile.

Pastu, singgah masjid untuk solat zohor and lunch and then sambung balik jalan. Our next stop was Lakeside Joondalup sebab my Aunt n Uncle nak shop for souvenirs before going back this Tuesday. Lakeside Joondalup ni one of the few shopping complexes yang open on a Sunday kat Perth ni. Susah nak shopping kat Perth on a Sunday ni! But, they knew what they wanted so tak lah lama kat situ.

Pastu, sambung jalan lagi, heading towards Swan Valley for a drive through. Unfortunately, masih belum masuk grape and fruit season lagi so cuma boleh nampak green vineyards aje without the grapes yet. And masih takde lagi stalls kat tepi2 jalan jual all the Summer fruits Sad smile. Can’t wait for the fruit season to start! But we did stop at Mondo nougat beli nougat yang sangat2 lah sedapnya itu!

On the way back, ingat nak singgah Margaret River chocolate factory tapi there were so many cars in the carpark, terus rasa malas nak singgah. Tak dapatlah The Little Misses merasa free chocs, hikhikhik. (macamlah kat rumah ni tak berlambak2 chocs! Smile).

Pastu, sampai rumah, semua dah pengsan, hehehe.

Layan some photos of The Little Misses on our daytrip today Smile.

IMG_5761

No, this is not one of The Little Misses, hikhikhik Winking smile. One of the koalas yang tengah sedap tidur on the gum tree.

IMG_5760

Hah, ni barulah The Little Misses Smile.

Some more wildflowers we saw at Yanchep National Park.

IMG_5762

Orange-coloured Banksia.

IMG_5763

Don’t know what this tree is called, hehehe.

Some photos inside Crystal Cave.

IMG_5773

IMG_5774

IMG_5776

IMG_5779

What shape can you see in the picture below?

IMG_5782

Ada nampak macam Puteri Fiona tengah beradu kat katil tunggu Shrek datang selamatkan dia tak? hehehe.

IMG_5783

Stalagmites and stalagtites and The Little Misses.

What about this picture? What can you see?

IMG_5785

The 3 wise men Smile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: