>Au revoir, Bon voyage, till we meet again

>

Nenek and Atuk are going back to M’sia very early tomorrow morning after being here for 3 weeks. Nenek said she’s been missing her ayam, kucing, kebun, rumah and her own bed too much, hehehe. Dia kata kali ni 3 minggu terasa lama sebab The Little Misses were at school the whole day during the week so tu yang buatkan dia rasa bosan. Pastu bila malam, The Little Misses tidur awal so Nenek and Atuk takde kawan nak main and ajak bergurau senda. That’s how we feel everytime we all balik M’sia lepas 2 minggu duduk M’sia, hehehe. Sebab kat kampung The Little Misses pun takde kawan2 nak ajak bermain and I pulak missing my own bed and kitchen Smile.

But cucu2 Nenek and Atuk kat M’sia pulaknya dah asik tertanya2 bila Nenek and Atuk nak balik? How come lama sangat duduk kat Perth? Nenek and Atuk nak stay kat Perth ke? Diaorang tak nak balik M’sia balik ke? Hahahaha…

Takut jugak cucu2 Malaysia kalau Atuk n Nenek terlebih sayang kat cucu2 Perth, hikhikhik….

Nasib baik lah cucu2 Perth dah biasa sangat takde sedara mara around them kan so tak lah sejeles cucu2 M’sia Winking smile.

Tadi sebelum The Little Misses masuk tidur, I took some photos of them with Nenek and Atuk sebagai kenang kenangan. Adalah jugakkan rupa jawa my girls tu, hikhikhik.

IMG_6143

Actually ada banyak lagi gambar yang I nak upload especially gamabr kat Caversham semalam, tapi sebab dah malam and esok nak bangun pagi, esok2 aje lah ye I letak Smile.

But gambar our dinner malam ni still boleh I letak sbb dah laam tak tayang gambar dinner kan.

I takde mood masak dinner for the last few days so malam ni I cuma masak tuna pasta bake aje.

IMG_6134

IMG_6139

Tuna pasta bake letak breadcrumb, sliced tomato and cheese sikit on top of it sebelum dibakar. Then bakar sampai a bit brown and the cheese has melted.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: