>Summer in Spring

>

Time really flies because there’s only 4 more weeks to the end of school term and the end of the school year. It doesn’t feel like it’s been a year that The Little Misses have been at the new school. I guess they look so comfortable there which makes me forget that they are at a new school with new friends Smile. 4 more weeks of Miss 11 being a primary school kid.

Kalau kat M’sia dah sibuk dengan exam akhir tahun kan but kat sini, takde exam akhir tahun for the primary school kids. But they are still busy, practicing for the end of year concert.

Sejak awal term hari tu diaorang dah start practicing for the concert. Ada special dance teacher yang datang at the school to teach each class their own special dance. And they’ll be performing it at the concert in front of the whole school and parents and relatives and teachers. Miss 7 asked us, “Are you guys coming to the concert?” We said, “yes.” She said, “I don’t want you to come because I’m embarrased to show you the dance moves.” I tanya dia kenapa. She said, “because we have to wiggle our bottoms in one of the moves.” Hikhikhikhik……

Uish, tau malu jugak anak Mak ni. Bagus, bagus, terus kekalkan ciri2 pemalu anda itu, hehehehe….

And I pulak still haven’t decided on what to give the teachers for end of year gifts. Last few years I cuma bagi home made goodies aje. This year pun rasanya I akan bagi home made goodies jugak kot. Senang nak buat and orang akan makan. Senang kalau I buat fruitcakes aje but kalau buat kek lapis legit tu memang lah takde senang nya, hahahahaha. Sampai bila2 pun the teachers takkan dapat nya kek lapis legit dari I sebab I memang tak akan serajin itu, kehkehkehkeh.

Hari ni Perth tersangat2 lah panasnya. Actually dah 2-3 hari panas. Semalam I basuh kain 5 loads tapi nya sejam dah kering so by the time I abis jemur the second load, I dah boleh angkat the first load masuk sebab dah crispy. I jemur kain pun siap pakai topi sebab tak larat kepala panas sgt2.

Tapi hari ni memang panas tahap gaban padahal belum masuk Summer lagi. It got up to 38°C tapi dalam kereta tadi it got up to 41°C masa I pergi shopping tengah2 hari buta tadi. The Other Half kata, punyalah banyaknya eye candies hari ni kat train stations tadi, hehehe. Walaupun hari panas tapi redup aje mata memandang kan, muahahaha.

So, I malas nak masak sebab panas sangat2, I masak garlic and chili prawn pasta again. The Little Misses I buat kan garlic and pepper prawn pasta without the chilli.

IMG_6169

IMG_6174

garlic and chilli prawn pasta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: