>pen pals anyone?

>

Miss 7 came home 1 day many weeks ago showing me a letter from her pen pal. Terkejut I sebab kecik2 dah ada pen pal. She said that all her classmates have got pen pals as well. Then she told me yang her teacher organised with another teacher from another school North of the River for their kids to be pen pals to each other. So, kiranya each kid in her class ada 1 pen pal from that teacher’s class in the other school lah. It’s a good idea sebab it teaches the kids how to write sentences, spell words, ask questions and it makes them happy to have friends somewhere else. But they exchange the letters at school, bukan kena pos surat tu sendiri Smile.

And a week before school finishes, their pen pals will be coming to their school for a picnic together so dapat lah berkenal kenalan and see each other’s faces. Seronok sangat2 lah Miss 7 sebab dia ada pen pal and Miss 11 takde!

And now, jadi kerja pulak untuk I sebab Miss 11 asked me to find her some pen pals. Well, I guess with her it will be email pals lah bukan pen pals sebab diaorang mana ada guna pens lagi dah kan untuk tulis surat, hehehe.

I said to her yang I can help her cari pen pals from all over the world (Mak dia perasan terer and ramai kenalan konon2nya, wahkahkahkah). Pastu bila Miss 7 dengar yang I nak carikan Miss 11 pen pals, dia pun terus lah nak jugak!

So, sesiapa yang ada anak or anak sedara or anak angkat or anak kenalan or sape2 lah yang baya2 Miss 11 and Miss 7 yang suka berutus email and suka cari kawan (cari kawan eh, bukan cari awek!), please let me know.

Miss 11 and Miss 7 tak kisah sama ada boys or girls, diaorang kawan aje dengan sesiapa Smile. But kenalah guna English ye sebab I malas nak jadi translator kalau dalam BM or Jawa, hehehe.

Ada tak agaknya yang berminat nak berkenalan dengan The Little Misses? Kan tengah cuti sekolah kat M’sia sekarang ni, dari tak buat menda, baik tulis surat kat kawan baru kan! hikhikhik……

Manalah tau kan, kalau we all balik M’sia bila2 nanti, boleh lah gather2 jumpa2 sambil makan pizza macam ni…

IMG_6184

Ini dinner we all tadi. Kenapa I buat banyak sangat sampai 3 jenis? Sebab tekak lain2 selera and boleh buat makan untuk dinner and lunches on Saturday and Sunday! Punyalah pemalas I ni kan, hehehe.

IMG_6185

Ini pizza The Little Misses, pineapple, poloni and capsicum pizza.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: