>What a foolish Wednesday

>

I’m such a doofus!

I sekarang tengah giat membeli barang online (alah, baru 2-3 kali aje pun Smile). Last week I belilah ada satu barang which the company says will take 7-10 days to get here.  I pun ok lah lagi sebab I baru aje order hari Khamis lepas so obviously tak sampai lagi. And tadi, that site buat November sale so I pun beli lah a few more things. I pun bayar lah after making sure all the details are correct.

And then while I was at home tengah hari tadi trying to siapkan the panda suit, I terdengar lah bunyi a few trucks around. Dalam hati I kata, maybe it’s the thing that I ordered last week dah sampai. But when I looked outside, no truck whatsoever.

And then tetiba, I had this weird feeling that I’ve put down the wrong details on the delivery address. Kelam kabut I checked my account details on that site.

Ya Rabbi!!!!! Memang I’m such a mega doofus. I did put the wrong house number on my account. D’oh! D’oh! D’oh! D’oh! I tak tau lah kenapa, I letak number 8 instead of 5. Maybe sebab rumah yang we all beli kat Adelaide dulu was number 8, so tu yang I wasn’t thinking straight.

Terpaksalah tadi I menapak menebalkan muka pergi rumah jiran I yg nombor 8 tu untuk menagih simpati dari dia. Supaya dia tolong bagitau the delivery man when they come mana rumah I yang betul, hikhikhikhik….

Nasib baik lah the delivery requires my signature and they have my phone number. I’m really hoping I’ll get the stuff sooner or later instead of lost in limbo sebab diaorang tak dapat nak deliver ke I sebab ke doofus an I.

Dah nak masuk 3 bulan tinggal kat rumah ni pun still tak ingat lagi ka nombor rumah?

Hapa lah, ada jugak manusia macam I ni (sambil menghantukkan kepala ke dinding berkali2!).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: