>It’s a sale, how could I not go!

>

Hari ni Big W ada buat their 1-day sale starting at 8 o’clock. Bukannya banyak benda yg sale pun tapi ada 1 benda yang I tergoda sangat2 nak beli.

So, sanggup pagi tadi jaga pukul 7 semata2 nak bersiap untuk sampai ke Big W sebelum pukul 8, hehehe. Bila The Other half tanya I nak beli apa, sungguhlah elusive I became, I told him saje nak tengok2, hahahaha…

When I got there, ramai gak yg dah menunggu depan pintu Big W yg masih bertutup lagi tu. As soon as it opened, I pun terus meluru tuju cari benda yang I idam2kan itu and tanpa fikri terus ambik 1. Pastu barulah I ronda2 tengok benda lain, hikhikhik.

Nasib baik I terus sambar 1 tang tu jugak you sebab half and hour later bila I lalu that place again, memang dah habis benda yang I beli itu dah di sambar dek orang!

Balik rumah, The Other Half went through the shopping bags and exclaimed…

Why did you buy another waffle maker? Haven’t we got 1 already?

Hikhikhikhik, terkantoi terus…. I pun jawab..

I know but this one is much better than the old one and it’s only $10! The old one makes thin waffles, the new one makes thick waffles and I like thick waffles.”

(dalam hati I kata, $10 you, walaupun I ada 2-3 waffle makers, I would still buy another one just because it’s so cheap! Mana nak dapat waffle maker semurah macam tu! hehehe)

Then he said…

Well, you have to get rid of the old one then.

Ok lah, ok lah, nanti I tanyalah my adik beradik kot2 ada sape2 nak waffle maker Smile.

So, I pun buatlah waffles for afternoon tea tadi to show to him that I do use the gadgets that I bought, hahahaha…

IMG_6384

The waffle plate is square but biasalah kan dengan I ni, macam2 shape waffles ada Smile.

I’m thinking of having a waffle now with ice cream and choc sauce, yummmm…….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: