>Gift hampers for the teachers

>

Tuan rumah tengah busy buat hamper nak bagi ke cikgu kelas anak2 tuan rumah.

Tapi Tuan Rumah bermasaalah besar…

dia tau macam mana nak bake all the stuff untuk masukkan dalam hamper, dia tau macam mana nak isi hamper kasi padat…

Tapi dia tak tau macam mana nak decorate and wrap the hamper supaya jadi cantik molek and bila orang tengok kata, “wow!

Tuan rumah kena pergi kursus wrap hamper lah kot lepas ni nak bagi tambah skills, hikhikhik….

Gambar tuan rumah tengah busy…

IMG_6598

macam busy sangat2 kan? Gaya aje lebih, hehehe

IMG_6601

IMG_6603

Both hampers masih belum di wrap lagi. I nak masuk tidur dulu, mana lah tau kot2 dapat ilham malam ni macam mana nak wrap bagi cantik.

You can contact me to do your kids birthday party but you definitely cannot contact me to do your hantaran, alamat lah letak atas talam macam tu aje barang2 hantarannya nanti, muahahahahaha….

I sungguh rajin kali ni… I made everything in the hamper except the Cadbury Favourites chocs itu. I made choc balls, rocky roads, almond biscotti, florentines, passionfruit melting moments, zucchini & cucumber pickles and indian spicy nut mix.

Uish, bila dah tulis all the things, nampak macam banyak gilers pulaknya I buat, hehehehe…. But all in small amounts aje so can fit in the hampers.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: