>Misteri Nusantara

>

Akhirnya satu misteri terjawab sudah….

Dan di sebabkan misteri itu sudah terjawab, The Other Half kata mungkin dah sampai masanya I tutup blog ni…

Dia kata, dah capai sejuta bean counter, dah nak dekat2 1000 followers, dah nak dekat 3 tahun usia blog ni….

Tapi………

I masih suka tulis blog (terutamanya masa tgh banyak idea and ada banyak issues nak di b**ch about)..

I nak lawan Cik Mat nya follower (muahahahaha, adeh sakit perut bergenang air mata ketawa membayangkan I kena tulis blog sampai dah jadi nenek kebayan pun tak kan berjaya lawan blog Cik Mat Open-mouthed smile)

The Little Misses suka jadi bahan tulisan blog I (kahkahkahkah)

The Other Half suka jadi femes by association kat blog I ni (lagi kahkahkahkahkah…)

Ramai yang suka baca blog I ni (sebab kadang2 boleh menceriakan hari mereka Smile)

So…. jalan terdekat….

mungkin I kena tapis segala2 nya lah…….

Hmmmm………

(kalau tapis segala nya, baik I tulis buku kanak2 kan instead of tulis blog……)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: