>Food, food and more food

>

Ish ish ish, kalau orang tengok gambar2 kat bawah ni kan, mesti orang ingat we all ni asik makaaaannnnn aje kan, hehehe.

Tapi memang pun asik makan aje.

Bangun pagi, terus ingat nak buat breakfast apa. Pastu, tengah hari fikir nak buat lunch apa. And then petang fikir nak masak dinner apa so memang lah kiranya asik fikir pasal food and makan aje kan!

Pasta kat bawah ni was our dinner on Friday nite. Ini meal yang paling cepat nak masak after coming back from swimming.

Singgah sekejap kat Coles on the way back to buy fresh pasta, a jar of basil pesto, smoked salmon n cream. Balik rumah, tak sampai 15 minutes dah siap terhidang Smile.

IMG_6692

IMG_6699

But this time I diced the smoked salmon finely and masak sekejap with the pesto and cream. 60g of smoked salmon is enough to feed 4 people if you do it this way, memang jimat, hehehe Smile.

And pagi tadi pulak nya we had brunch. The Other Half and The Little Misses went bike riding to the shop to get a few things. I malas nak ikut so I made bread, pancakes, sausages and scrambeld eggs to have for brunch.

IMG_6711

Bread dough tu I made into sausage cheesy roll and plaited cheese bread.

IMG_6717

And ini pulak our dinner tonite…

Nasi goreng ribs. Orang selalu buat nasi goreng ayam lah, nasi goreng sotong lah, nasi goreng daging lah. I pulak buat nasi goreng ribs, hehehe.

IMG_6727

IMG_6729

This is oven baked sticky lamb ribs. I tak tau nak makan dengan apa so I buat nasi goreng. Sedap jugak makan dgn nasi goreng Smile

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: