>No food photos, only plants

>

Every weekend, our spare time will be spent in the garden. Dah about 4 or 5 Saturdays we all tak pergi the painting class for Miss 11. So, our Saturdays nowadays memang were spent just chilling at home and in the garden.

Lagilah dah nak dekat2 Christmas ni kan, memang busy gilers the shopping centres masa weekend with people on their last minute gift buying spree. That’s why lagi best spend time at home, membusykan diri in the garden Smile. And lagi best bila ada partner sama2 busy kat garden. Boleh borak2 bergossip sambil berkebun, hehehe.

Pagi tadi at Sunday school, I bawak timun, zucchinis and daun limau purut from the garden untuk sedekah ke orang. Kalau nak makan we all aje, memang too much lah. Alhamdulillah, kali ni menjadi jugak sayur2an yg we all tanam. Dapatlah jugak bersedekah ke orang.

Since weekend ni weekend berkebun, layan lah ye some photos of the kebun.

IMG_6734

I have no idea why this rose ada 2 colours, but cantik jugak macam ni kan Smile.

IMG_6738

The roses banyak yg the petals a bit tak cantik looking macam ni. They don’t look ‘fresh’, they look a bit sunburnt.

IMG_6745

This 2 sunflowers are form the same plant, pokok dia so tiny but dah berbunga so bunga dia pun so tiny lah.

IMG_6748

This one is triple the size of the above sunflowers but still not a giant one. The Other Half tak sabar nak tunggu dia kering so bolehlah dia makan the sunflower seeds aka kuaci, hehehe.

IMG_6724

Some of the zucchinis we harvested. Yang ini saiz dia kecik aje sebab sempat petik sebelum di amembesar bagai johan Smile. I masak for tonite’s dinner, just pan fried them in butter n olive oil, including the flowers sekali.

IMG_6749

Some of our growing apples. Still hijau lagi, can’t wait for them to ripen.

IMG_6740

The lone capsicum on one of the capsicum plants.

IMG_6742

Yeay, my pokok cili dah berbuah. Lepas ni boleh lah buat jeruk cili lagi.

IMG_6754

Miss 7’s bush bean plant. Dah banyak jugak beans yang besar2. She’s been eating them raw everyday. Hari2 dia keluar tengok bean plant dia and petik yg besar and makan tang tu jugak, hehehe.

Bila I cerita kat my Mak about all the tanaman yang dah berbuah, dia kata, kalau lah dekat boleh naik bas, dah lama dia datang rumah I tolong petik and makan, hahahaha….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: