>It’s either the girls, the food or the garden or all included….

>

Bila cuti sekolah ni, my mornings tak lah taken up with making lunches, getting The Little Misses ready for school and sending them off to school.

So, pagi2 boleh lah lepak2 sekejap and main2 kat kebun takde sape kacau (well, except Miss 7 yang suka sangat berkebun sama sambil talking n chatting non stop!).

Ingat tadi, nak lah dengar burung2 berkicau pagi2 sambil berkebun. Rupa2nya dengar another type of ‘burung’ yang berkicau! A new species, ‘burung curly haired’ yang berkicau non stop and selagi I tak jawab her questions, selagi tu dia akan berkicau but bila dah jawab her question, another question pulak will pop up! hehehehe….

Since I kat kebun pagi tadi, layan some photos I took.

IMG_6807

Ini lah gambar the ‘curly-haired bird’ yang berkicau non-stop. Her favourite job kat kebun is picking the produce especially the tomatoes. Sambil petik, sambil masuk mulut sekali Smile.

IMG_6815

Kangkung, eggplants and the still tiny radishes infront of the kangkung. I’m allergic to radishes but The Other Half loves it, tu yang I tanam jugak. And tadi I baru perasan dah ada sebiji eggplant berbuahSmile.

IMG_6812

My very hot chillies. Pokok chilli ni so compact, memang sgt2 kemetot but I think tengok buah dia, sure pedas giler kan! Sapelah yg nak makan tu nanti, hehehe.

IMG_6816

I baru aje transferred these 3 okra/bende seedlings pagi tadi into the vege patch. Hopefully, they’ll survive lah.

IMG_6814

Some of the tomatoes that we left unpicked sebab masih belum betul2 merah lagi.

IMG_6779

Miss 7 said to me pagi tadi, “you want me to tell you a fact about sunflowers? The flowers will face the sun when they open.”

Then bila dia tengok this multiheaded sunflowers going everywhere. She got a bit confused. Obviously, the sun is everywhere, hehehehe.

And ini pulak our dinner malam tadi. Noticed the corn?

IMG_6802

We had stuffed roast chicken with roast veges n steamed corn.

IMG_6803

Ini jagung hasil dr kebun but they were so tiny! Sama besar dengan the baby zucchinis.The Other Half kata, penat aje menanam but 1 tiny corn from each pokok! Terus dia tak nak tanam corns lagi dah, hahahaha.

So, pagi tadi I cabut all the corn plants except 1. Boleh I tanam benda lain lepas ni Smile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: