>Random stories….

>

Sometimes we forgot how big Australia is. Ye lah kan, it’s only an island Smile.

But the weather for the past few weeks memang betul2 tunjuk how big it is. It’s been flooding in Queensland, rain and cold Autumn weather in Sydney, scorching temperature here in Perth up to 41°C with bushfires but snowing on the mountains in Tasmania Smile. And it all happened masa Summer. Kalau lah boleh syphon the flooded water kat Queensland tu ke Perth yang dah kering sangat2 kan ke best. Baru lah takde water restrictions anymore because all the dams have been filled. Boleh lah I siram pokok bunga and kebun tu dengan sewenang2 nya, hehehe….

Bayangkan lah, jarak from Perth (kalau naik kereta) to Eucla which is the town bordering Western Australia and its neighbour, South Australia tu pun dah 1500kms. And itu baru nak cross 1 state! hehehe. Jarak from JB ke Bukit Kayu Hitam pun baru 880kms and dah crossed so many states Smile.

Itu sebabnya, Gold Coast yang kat Queensland tu pun we all tak pernah pergi lagi but balik bercuti kat M’sia dah berkali2 Smile. It’s cheaper to fly to Bali from Perth than fly to Gold Coast! Especially bila you kira ongkos accomodation and food lah kan.

Kalau pergi bercuti ke Bali, we all jadi millionaire, kalau bercuti ke Gold Coast, memang opposite of millionaire lah, hahahaha.

Tapi apakan daya, The Other Half busy Summer ni so takdelah we all akan bercuti ke mana2. Duk melepak kat Perth ajelah nampak gayanya, hehehehe.

2 weeks gone, 4 more weeks of holidays to go……sigh……..

(Unbelievably, The Little Misses have been playing together so nicely and without any tiffs for the past few days! Gelak2 bertepuk tampar tanpa ada yg menangis or mengamuk!)

Malam ni for dinner, I made smoked salmon pasta again but since dah banyak kali tayang, I tayang what we had for dinner a few nights ago lah ye.

IMG_7002

I kan sekarang tgh nak menurunkan berat badan sikit sambil nak stay fit. So I made crumbed chicken schnitzel salad for dinner for everyone.

IMG_7006

Tapi pinggan I, I letak lebih2 salad lah and pinggan orang lain I letak lebih2 baked potato wedges and chicken Smile.

So far, I’m doing great, with daily 30 min exercise (well, 5-6 days a week) and reducing my junk food, my sweet drink intakes and increasing my vege portion, I’ve been losing about 100-200g/day.

So, if I terus buat macam ni sebulan ni, maulah I turun 3kg kan!

Yabedabedoooooooo!!!!!!!!!!!!!

(But it’s a BIG if……..The temptation to eat all those sweet stuff is too great sometimes, hehehehe)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: