>Is ‘nothing’ the right answer?

>

I saw Miss 7 busy searching and looking for something in Miss 11’s wardrobe….

Mum: What are you looking for?

Miss 7: Oh, nothing….. (while still busy with the search)

Mum: right……

Should Mum

1. feign ignorance and just walk away (this is The Other Half’s standard response!). Yelah kan, ignorance is bliss, hehehe.

2. Straight away ask again, “what have you lost?” (Sambil bersiap sedia nak membebel kalau the lost thing is important Winking smile)

3. Have full confidence in Miss 7 that she can find it eventually (Muahahaha, if you lose something, Miss 7 would be the last person you ask to help you search for it Open-mouthed smile)

4. Help her find it (Lagi lah muahahaha, tak kuasa I, banyak lagi kerja lain yang I boleh buat).

So, what did I do?

Terima hakikat yang adalah tu benda yang hilang but most probably nothing important so tak perlulah I pening2 fikir cari jawapan apa yang hilang.

Pandailah diaorang cari I nanti kalau dah memang betul2 tak jumpa kan! Smile.

Dinner malam ni I masak nasi lemak sebab The Other Half requested it. Hari ni still Public Holiday kat OZ ni so dia nak makan nasi lemak sebelum kena masuk kerja balik esok.

(Kalau kat M’sia, I suruh aje dia gi beli nasi lemak kat gerai mana2 esok pagi for breakfast, muahahhaha).

IMG_7022

My nasi lemak siap ada paru goreng!

Uish, memang I savour betul2 lah kenikmatan paru goreng itu! Bekal frozen cooked paru yg Mak I masakkan dulu tu ada lagi, nak makan kena catu, hahahaha…

IMG_7030

Sedapnya meratah paru goreng Smile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: