>Entry rahsia

>

Tadi Cik Min ajar kat blog dia macam mana nak buat entry berpassword. Thank you so much Cik Min. So I thought I might try it tonite with this entry. Ini bukan entry sessi anyam ketupat, ini cuma entry yang I tak nak anak2 I baca aje, hehehe. Tapi sorry lah sebab I tak tau macam mana nak buat the things I wrote look nice nak dibaca. They look sangat2 bercelaru, macam takde line break langsungšŸ˜¦.

(part ni I tak belajar lagi macam mana nak buat, hehehehe)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: