>Smelling the roses

>

Cepat2 I letak another N3 malam ni sebab nak letak ke bawah entry rahsia tu, hehehe….

Susah weh bila ada anak2 ni, hikhikhikhik……

Entry ni kita layan gambar aje lah ye Smile

Ni dinner I malam tadi. I teringin sangat nak makan masak asam pedas ikan. Sebab The Other Half nak makan kari and nasi but I tak terasa pulaknya nak menelan kari so I masak lah asam pedas just for me Smile.

Asam pedas I malam tadi sungguh complete, siap dengan bunga kantan semua! Memang best Smile. I ambik recipe Jun kat MyResipi. Thanks ye Jun, memang kaw kaw nya Smile.

IMG_7228

IMG_7232

And ini pulak dinner we all malam ni. I made chicken burritos for everyone else but since I dah kenyang makan banyak leftovers for lunch tadi, I made chicken burrito salad for me Smile

IMG_7268

I just carik2 the tortilla bread on the salad and dollop some mashed avocado and salsa on it Smile

IMG_7267

Hah, ini pulak muka budak yang menanya macam2 itu.

IMG_7260

Kids are so innocent, aren’t they Smile

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: