>The making of fresh pasta

>

Nasib baik lah I’m ‘jobless’ sebab I spent last night and a lot of time hari ni asik men checking my email inbox and spambox aje, hahaha. I have no idea berapa banyak emails I answered hari ni (terasa macam kerja kat office aje pulak nya asik answer emails, hikhikhik).

Sampaikan my Windows Live mail bagi pop up message kat I kata I dah exceed the limit of emails that I can send in a day!

Say what????

Tak pernah2 seumur hidup I exceed my sending email limit ni Cik Windows weh, hahahaha. Terpaksalah I gi y7mail online pulak untuk answer all the emails Open-mouthed smile.

(Macam ni agaknya perasaan PA/media person artis2 fofular tu kan, sure tension aje sbb hari2 kena jawab email peminat Smile with tongue out)

Tapi dalam jobless2 I sibuk answer email, sempat gak I gi beramah mesra dengan kebun I pagi tadi, kemas2 and vacuum rumah sikit2, lipat baju bertimbun2, kemas/selongkar bilik and almari Miss 7 cari sumber kat mana datangnya semut2 kat dalam bilik dia, basuh pinggan mangkuk, kemas dapur and also made fresh egg fettucine from start to finish with Miss 11 and also did 30 minute exercise!

Hah! Sape kata I duduk rumah tu maksudnya jobless weh!!!!!!

I bukan Aladdin ada genie boleh kerah buat semua ‘jobs’ or chores kat atas tu Winking smile.

It’s called good time management, hikhikhikhik….

Miss 7 ikut The Other Half to work today so I spent the day with Miss 11 making pasta from scratch. Seronok jugak lah, we spent nearly 2 hours rolling and shaping the pasta dough.

IMG_7273

IMG_7275

Masa ni dah habis all the rolling and making it into fettucine. Tapi Miss 11 nak buat shape sendiri using cookie cutters. She made australia-shaped pasta Smile.

IMG_7278

This is the fettucine we made after it’s been left to dry. Best bila nampak rupa ala2 fettucine jual kat kedai, hahaha.

IMG_7282

I made marinara, grape tomato n broccoli fettucine for dinner tonite using the fresh pasta.

IMG_7283

I kadang2 suka this plain takde sos pasta sebab the pasta taste comes through and not the sauce.

Memang sedap sangat makan fresh pasta compared to shop bought ones ni. Kembang vontot Miss 11 sebab The Other Half puji kesedapan her pasta Smile.

Tapi kan, tak kuasa I nak buat fresh pasta every time nak makan pasta, hehehe.

I used this recipe for the basic pasta dough.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: