>Another normal Tuesday

>

Hari ni disebabkan I menjegilkan mata sambil memberikan dire warning to The Little Misses not to disturb me during my exercise, dapatlah I ber exercise dengan aman, hehehehehe.

But I rasa lagi teruk nak pengsan kaput exercising today! I am so unfit betul lah!

But the weighing scale is showing some imrovement so I rela rasa2 nak pengsan buat exercise tu asalkan hati I berbunga2 naik penimbang lepas tu, hahahaha. Sambil menyelam, sambil minum air lah kiranya kan. I nak keep myself fit and healthy but losing weight at the same time, yabedabedu lah kan!

Malam ni I makan salad as a main meal again. (Kan hajat hati I nak jadi ala2 kambing or rabbit, makan sayur aje, hehehehe).

I made green salad with tomato and grated carrot mixed with sliced chicken burger, torn lebanese bread, grilled eggplant and a handful of oven-baked chips Smile.

IMG_7442

IMG_7445

This is less than 500 cals so ok lah kan for a dinner.

The rest had chicken burger with salad and chips.

And then lepas dinner, we all bercanda at the front lawn. The Little Misses and The Other Half bermain2 while I jadi papparazzi.

Layan lah ye some more photos of flowers and the girls.

IMG_7463

IMG_7482

IMG_7470

IMG_7466

Nak tengok bunga ros rumah my neighbour?

IMG_7486

Lagi berderet dari rumah I! Tapi kaler pink aje lah semua, hehehe. Lagi lah rasa macam nak petik2 aje bunga ros dia ni kan Smile.

And some photos of The Little Misses Smile.

IMG_7451

Serabai but Miss 11 and I tadi gelak2 cuba masukkan our fingers thru the corkscrew curls, hehehe….

IMG_7488

Happy as can be…….

IMG_7489-1

I think she really wants to be a cowgirl Winking smile.

IMG_7495

Weh, dah maghrib weh, masuk masuk!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: