>Australia Day and pics

>

Hari ni Public Holiday kat sini to celebrate Australia Day. So, pagi2 tadi bila Miss 7 bangun, I terus wish her Happy Australia Day sebab dia sorang dalam keluarga ni yang ‘true blue’ Aussie. Dia sorang yg lahir kat OZ ni, yang lain semua lahir overseas, hehehe.

Hari ni, we’ll spend it berkebun and lepak2 aje. Dah nama pun PH kan, mana ada kedai or shopping malls yang bukak kat sini that we can go to, hehehehe.

We need to recuperate from yesterday Smile.

Here are some pics I took semalam.

I’m still learning on how to take photos of moving objects (especially The Little Misses yang kadang2 susah giler nak suruh ambik gambar sebab they were having too much fun to stop sekejap!). Nk ambik gambar candid, I’m still struggling to take good candid photos. Some people are just so natural at it, ambik gambar candid yang Wow! I think maybe I think too much kot about each photo yang I nak ambik, tu yg susah nak ambik candid, hehehe. So, tu yg a bit overexposed, a bit underexposed, a bit blurry and mostly not Wow.

Lagi best ambik gambar food and flowers and plants yang tak bergerak ni kan Winking smile.

Gembira sungguh diaorang berjimba2 di dalam air.

IMG_7612

IMG_7622

IMG_7624

IMG_7626

IMG_7616

You rasakan, kenapa Miss 7 terpaksa berbaring in this paddle boat?

IMG_7646

Sebab…kaki dia tak cukup panjang! Hikhikhikhik….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: