>Merepek about the flies

>

I hate flies!

If you have ever lived in OZ or pernah datang OZ time Summer, you will definitely understand what I mean when I say I loathe them with a vengeance!

They are everywhere making your life miserable.

Take my house for example ye…

Our doors and windows have all got screens on them to prevent insects like flies and mosquitoes from coming in when we leave the doors or windows open. Tapi, those fr***ing little b***ers boleh jugak masuk.

You nak tau how they get in?

1. Diaorang berkumpul on the screen doors and as soon as kita bukak aje screen doors tu untuk keluar or masuk, walaupun sekejap, kelam kabut diaorang akan masuk beramai2! Macam budak2 dtg beraya tak sempat2 nak masuk nak dapat duit aje Open-mouthed smile.

2. As soon as kita keluar aje from the house, diaorang akan beramai2 datang kat kita and hinggap on our baju lah, seluar lah, rambut lah. Kiranya sebijik macam perangai pets kesayangan lah, datang bermanja2 gesel2 kat kita. And sometimes mana kita sedar kan bila dia hinggap kat baju so bila kita masuk rumah, dengan gumbiranya, those flies pun masuk sama lah!

And bila diaorang dah masuk rumah, memang bermaharajalela diaorang kat dalam rumah ni.

I have my own theory (which The Other Half kata menunjukkan I ni paranoid giler, hahahaha) yang the fly sprays yang dijual kat supermarket nowadays memang saje dibuat menjadi sangat2 lah tak effectivenya sebab the companies nak kita beli more and more sprays!

I said this sebab I think some of the flies yang we all sembur dgn fly sprays ambik masa berhari2 nak mati! In the meantime diaorang nak mati tu, sempat lagi diaorang torture I with their existence!

Do you agree with The Other Half yang I’m paranoid? Hikhikhikhik……

We’ve got fly traps around the house (well, 2 aje pun, hehehe) and we all dapat tangkap so many flies in the trap over 2 weeks but still banyak sangat2 lagi flies yang berkeliaran out there!

Where the heck do thay come from??????

But I should be thankful yang this only happens during Summer (and occasionally Spring when the temperature gets a bit high) and Summer doesn’t last forever, hehehehe…

(but before Summer finishes, I hari2 memang jadi hulk kalau I nampak a fly in the house!)

Oh, did I tell you, I tak boleh nampak walau sekor pun fly in the house. I really hate that insect! hehehehehehe…..

Enough of the flies, I tayang dinner pulak Smile

Ini dinner malam tadi, I made mee goreng bodoh makan dengan grilled seafood. And tak lupa cili mentah potong (pedas giler cili yg I tanam ni, hahaha).

IMG_7657

And ini pulak dinner malam ni, vege pizza (again I know) makan dgn salad and crumbed chicken breast.

IMG_7668

Walaupun we all tengah berdiet, we still eat the normal food we eat cuma kurang kan portion, kurangkan cheese and lemak2, tambahkan salad/sayur2an and grilled stuff which means  that we have to be more aware of what we eat and kurangkan our daily calorie intake and exercise hari2.

The Other Half has lost 5+kg in 2 weeks! . I’m so proud of him Open-mouthed smile.

(I pun dah lost some weight jugak but tak lah sebanyak dia sebab I tak exercise sekuat dia, hehehehe).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: