>kopi susu pekat or macchiato?

>

If you can describe the colour of your skin using a drink, what would yours be?

I berborak2 kosong dengang The Other Half tadi about the colours of our skin. (jarang weh we all borak2 kosong ni Winking smile)

I said to him yang my skin colour will be kaler kopi susu pekat kalau kat kedai Mamak, bukan nescafe susu tau, real kopi Open-mouthed smile.

He said, kalau pergi posh nya coffee house, my skin will be the colour of macchiato. Kalau you all pergi kedai mamak and mintak macchiato, ada lah yang nak kena sedas dua penumbuk dengan mamak buat air tu!(hikhikhikhik)

Pastu I tanya lah The Other Half, what will be his skin colour. Dia kata maybe horlicks but with loads of susu. (alamak, terus terasa nak minum horlicks ais kaw kaw pulak tiba2! Nyampah betul kah kalau borak2 pasal food ni, hakhakhak).

Kalau kat posh coffee house, you all mintak horlicks, sampai tutup that coffee house pun you takkan dapat air horlicks.

And then he said, Miss 11 pulak will be the colour of caffe latte and he said if he goes to a coffee house and asks for a caffe latte and it comes exactly like the colour of Miss 11’s skin, he would be happy. Hikhikhikhik……

Then I tanya dia, what about Miss 7. What would be the equivalent drink?

He said, sampai sekarang dia tak tau whether Miss 7 tu tanned ke cerah sebab her skin colour changes with the season, hahahaha…..

Sejak lepas balik from Adventureworld hari tu, kulit dia dah ala2 kopi susu cair. Tapi bila masuk Winter, kulit dia macam sirap bandung mixed with a bit of teh, heeeeeee……..

Pastu The Other Half cakap, “I know! It’s like that drink in M’sia where you ask for teh susu and then the bring it to you unmixed and the condensed milk at the bottom and the tea on top. She’s like that, the bottom layer in Winter and the top layer in Summer Open-mouthed smile.”

Muahahahahahaha…… ada pulak kulit anak I kaler teh c peng!

Ini lah jadinya bila a dark-skinned Javanese kahwin dengan light-skinned Mat Saleh kan! Smile with tongue out

Malam ni I masak oven-baked beef curry (takde santan nor yoghurt, I cuma letak 1 can of diced tomatoes), steamed eggplants with sambal ikan bilis and jasmine rice.

IMG_7681

IMG_7690

eggplants ni dari kebun we all. Sekarang tengah lebat berbuah so memang kiranya hari2 lah makan terung, hehehe.

IMG_7691

Ada 5-6 pokok tak silap and semua tengah lebat berbuah. Nasib baik lah terung ni ok aje masak dgn apa2 pun. I masak pizza, letak finely diced terung on it, masak bolognese sauce, letak finely diced terung in it jugak. The girls makan aje, they didn’t realise ada terung in them Smile. Kalau buat salad pun, I akan letak grilled eggplants in it.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: