>Perth and the storm

>

Yeay, we finally got a thunderstorm here in Perth after so many thunderstorm warnings over the past few months. Actually, budak2 tu yang excited lebih sebab kat sini tak banyak storms unlike M’sia Smile. But the storm today is unlike the usual storms you find during Winter where it’s cold and freezing. Storm tadi memang betul2 tropical because it was still so hot and muggy but pouring with rain!

Pagi tadi it was so hot, it got to 41.8°C at 2pm about an hour before the storm started. Pastu, tiba2 gelap and terus hujan lebat gilers.

The Other Half kata, teringat dia masa duduk kat M’sia, hehehehe.

Why I ambik gambar the hujan? Sebab kat sini kan negara kering and jarang hujan, so tu yg macam jakun aje ambik gambar, hahahaha…….

IMG_7702

IMG_7701

And this is our apple tree. Kesian dia sebab this is probably the 3rd heavy rain it’s endured. All our apples yg masih kecik2 memang gugur semua because of the heavy rain Sad smile. Baru aje nak membesar dah kena hujan so gugur lah dia. Tak dapat nak merasa buah apple this season, sob sob……

IMG_7708

Esok, the BOM kata Cyclone Bianca nak mai Perth but they don’t know how strong it will be. Habislah pokok apple I ni, memang tak tinggal sebiji pun buah lah nampak gayanya…..

The Other Half wanted to fire on the barbie for dinner tonite tapi sebab hujan, tak jadi lah dia nak berBBQ, terpaksalah dia masak kat atas dapur aje, hehehe.

This was what he cooked tonite.

Grilled bronze whaler shark steak in cajun spice rub, makan dengan tomato and avocado salsa and seasoned roast potato.

IMG_7713

IMG_7719

Sharks ni tak boleh makan selalu because as the norm in big fish, they usually have high levels of mercury in them which is not good for us. Tu yg I lagi suka makan ikan bilis, sure takde mercury, hahahaha……

Ikan bilis masak sambal, ikan bilis goreng dengan kacang, ikan bilis makan dengan nasi goreng… Fulamak sedapnya, hikhikhikhik…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: