>The night before schools start

>

The schools opening tomorrow and everyone is excited, from Emak to Bapak to anak2, hehehehe…

Sepatutnya I pergi Miss 7’s school petang tadi to find out which class she’ll be in. But malas betul nak keluar rumah bila dah panas tadi and we are going to find out esok pagi anyway masa kat sekolah so might as well just wait until esok kan Open-mouthed smile. We just hope some of her good friends are in the same class as her so tak lah dia rasa lonely sangat.

And since tugas I sebagai supir and makcik kantin will be starting again esok, kenalah I masuk tidur awal starting from tonite. Tak boleh lah I nak tidur balik lepas Subuh nanti, hehehe….

The Little Misses have asked for fruit salad and buttered popcorns for recess and I’ve made sausage roll for their lunches. Tu yang kena tidur awal sebab nak buat fruit salad n popcorns esok pagi2, hehehe. (Nasib baik the popcorns beli yang microwavable tu so senang kerja I, hehehehe).

So, instead of borak panjang, I tayang our dinner aje lah.

We had thai beef salad on a base of japanese noodles.

IMG_7751

The noodles I cuma boiled in water flavoured with soy sauce and sesame oil aje so dia tak clash dengan the thai flavouring.

IMG_7757

I marinated the beef using this recipe and then grilled it in a grill pan. But for the girls, I guna marinate lain yang tak pedas and I tak bagi banyak sayur.

Memang ada rupa rabbits dah we all sekarang ni sebab makan greens aje hari2!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: