>Tadaaaaa!!!!!!

>

Tadaaaaaa!!!!!!

Hari ni tayang gambar I yang selim melim pulak (well, compared to before, memang lah lagi selim but kalau compared to Era Fazira, tak lah).

Tapi sebab I ambik gambar ni masa belum mandi pagi lagi and tak kuasa nak bersolek sakan (macam lah I ni tau bersolek, hahaha), kenalah I suruh The Other Half ambil gambar from neck downwards aje, hehehehe.

I cakap (sambil cuba2 memujuk) dengan The Other Half, “we should take a photo of us together to show off our new slimmer bodies Smile.” He answered, “maybe after I’ve done another lot of exercise and feeling slimmer, then we can do it, but still a big MAYBE.

Yeay, walaupun cuma a big MAYBE, hikhikhikhik….. (susah weh nak ambik gambar romantis berdua ni, lagi lah gambar kurus berdua, hahaha).

So, in the meantime nak tunggu gambar romantis we all, tengok aje lah dulu gambar I ni ye Embarrassed smile. But tolong jangan kutuk or say anything nasty ye about the pictures. I memang takde correct clothes sense, hehehe.

IMG_7886   IMG_7887

And lastly, gaya gedik tak hingat, kahkahkahkah…

IMG_7888

Nampaklah sikit kerampingan I kan bila ambik gambar sideway Winking smile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: