>Hair-less Wednesday

>

It’s already a few days into Autumn tapi the heat is still unrelenting. It’s still perpetually hot day and night. It rained for about 15 minutes on Monday which brought the temp down a bit but not much.

So, bila panas ni, memang tak larat lah nak simpan rambut panjang. The last time I had my hair cut was in Dec 2009 bila balik M’sia for the holiday. Setiap kali balik M’sia, perkara yang wajib buat ialah potong rambut, hehehe. So, kiranya dah setahun lebih lah tak potong rambut kan.

I malas giler nak pergi the hairdresser kat sini. Rasa macam tak berbaloi nak pay A$30++ just to have a haircut at a normal haridresser bukan kat fancy salon, nothing else included in it. Lagi panjang rambut you, lagi banyak dia akan charge. Kalau trim aje, they’ll charge you around $20.

Bukan tak mampu ye, tapi I would rather use the money for something else Smile.

I did ask The Other Half to cut my hair, dia kata he will only do a buzz cut, nothing else. He said senang apa kalau buat buzz cut, just go “buzzzzzzzzzzzzzzzzzz’” with the clipper around the head! Pastu dia kata I tak payah lagi rasa geram with rambut gugur and bertaburan in the bathroom and in the bedroom.

Ye lah, memang lah takde rasa tension lagi with rambut gugur sebab TAK ADA rambut lagi yang nak gugur! Apa dah! hehehehehe.

But I seram jugak nak suruh dia potong rambut I ni sebab I ingat peristiwa satu waktu dulu bila baru2 kahwin….

I suruh dia tolong trim rambut I and dia pun dengan rela hati setuju. (Ye lah kan, masa tu baru kahwin so bila bini mintak tolong, tang tang tu jugak dia setuju. He’s learnt now though not to say yes straight away, hahahaha).

And dia pun potong lah rambut I sambil perasan ala2 pro hairdresser kat salon yg mahal gilers tu Smile.

Pastu, tiba2, I rasa sakit giler my ear!

Dia pi nicked my ear hingga berdarah!!!!!!!!!!

Uwahhhhhh!!!!!!!! Pakkal lah hubby I yg baru I kahwini, kalau tak, memang dah sah2 I saman!

Nasib baik dah di’beli’ dek dia kan, so tak boleh lah dia nak pulangkan balik since dia sendiri yang ‘cedera’ kan, hikhikhik Winking smile.

So, tadi I pun buat sendiri misi memotong rambut while no one was at home!

Terus ringan rasa kepala I and terus kurang 200g on the weighing scale, heeeeeee…. Open-mouthed smile.

The verdict: The Little Misses kata cantik. The Other Half kata dari depan cantik, tapi dari belakang macam kena hack dengan hacksaw yang tumpul aje!

Kahkahkahkahkahkah…….

Woit, I saved us $30+ by cutting my own hair tau Open-mouthed smile.

His haircut memang dah save sangat sebab I yang shave his head every 2 days (bila I rajin) Smile.

Lepas potong rambut, I pun masak lah the corned silverside to be used for dinner tonite.

Corned silverside ni, they sell it in a block form and already cured and salted but we still have to rinse and cook the meat first before it’s edible.

IMG_8180

Makan dengan pasta+vege salad and white peppercorn sauce.

IMG_8182

The leftover corned silverside is nice in sandwiches Smile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: