>Her family tree

>

I was walking passed Miss 7’s class tadi and tetiba terpandang something on their window wall which caught my attention and made me smile Smile.

21032011048

Every kid in that class had to do their family tree.

I rasa bersyukur sangat2 yang The Little Misses tak ramai sedara mara sebab even adik beradik I yang 5 orang tu pun Miss 7 ingat2 lupa nama diaorang. She remembers all their faces and their names bila kat M’sia but bila dah kat sini and jumpa cuma once a year at most, so tu yang terlupa. And cousins dia yang cuma 7 orang tu pun dia tak ingat nama semua when she was doing the tree Smile.

(But she made sure she has a leaf for every one of the cousin walaupun dia tak ingat nama, baiklah kan anak I tu, hehehe.)

21032011047

Untuk all the uncles and the aunts and the cousins, pandai2 lah ye you all bubuh nama you all on this tree Smile.

(Sape yang tak cukup daun tu, nanti I tambah kan ye, hikhikhikhik. Family Uncle Keem aje yang dia ingat lengkap. Mentang2 lah Uncle kesayangan kan, hahaha Smile).

Malam ni I masak smoked salmon pesto pasta aje. So quick and easy untuk orang2 malas macam I tadi, hehehe.

IMG_8407

IMG_8409

Patutnya letak lagi banyak pesto and smoked salmon tapi sebab nak cut down on the calories, terpaksalah kurangkan but still really yumm.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: