>Friday nite is award nite

>

Orang glemer2 selalunya buat majlis terima awards ni on Friday nite or Saturday or Sunday nite kan. So, I pun nak lah ikut2 perasan jadi ala2 glemer ni jugak, angkut award on a Friday nite. Tapi selalunya retis bila lepas terima award, sure ada party bagai and stay up so late berdansa kan.

But I pulak sebab dah tua, kejap lagi nak masuk tidur, hehehehe….

Kali ni dapat awards from Blu4sky, Mira and MakcikKantin.

One_Lovely_Blog_Award-Makcikkantin

And ini dari Taufik, dah lama dia bagi award ni kat I, baru sekarang I dapat ambik Smile.

Award-taufik

Ucapan I:

Thank you so much sebab kenang daku dalam pemberian award ni. Sangat2 terharu I sebab dihargai. Tak kisahlah apa orang nak kata, I akan teruskan jua perjuangan murni ini…..

(Retis kalau beri ucapan, mesti cakap campur2 Bm and BI kan Smile).

Psst…kalau ada sesape yang ada bagi I awards and I tak tayang lagi, please let me know ye sebab tadi I cari kat my folders, tak jumpa pulak any awards yang I belum tayang but I rasa ada a few lagi yang maybe I tak ter ambik kot….

Ciss….perasan glemer betul I ni, tamak haloba nak banyak2, hahahahaha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: