>Anzac Day assembly at school

>

Terus 2 entries in one night semata2 nak cover entry sebelum, hahahaha.

Tak sanggup I nak layan the questions kalau dia terbaca and terfaham, hikhikhik…memang pengsan!

Jom layan gambar budak yg selalu buat we all tersedak tu….

Pagi tadi ada a special Anzac Day Remembrance assembly at the school. Kiranya macam Hari Pahlawan lah.

IMG_8827

Sitting on the stage while waiting for the ceremony to start. Sempat lagi lambai2 kat I, hehehe.

IMG_8835

Getting ready to start singing.

IMG_8837

Siap ada conductor lagi tu, hehehe.

IMG_8838-1

Begitu bersemangat dia nyanyi this song about the war at Gallipoli. Tiap2 hari rehearse the song kat rumah sampai we all semua dah memorised the lyrics! hikhikhik. But it is a very sad song though….

And at the end ada ceremony meletakkan bouquets of flowers at the flag pole.

IMG_8844

IMG_8846

IMG_8848

Cantik kan all the flowers.

Bunga2 tu semua was brought by all the students. Each student was asked to bawak 1-2 flowers atau greenery and then each class teacher will decorate the flowers into a gorgeous bouquet. Kiranya 1 jambangan tu from 1 classroom lah.

So what did Miss 7 bawak?

IMG_8849

Can you see the 2 pink roses and the bunga thai basil underneath it?

Uwahhhhh…. bila the roses are really needed, boleh pulak semua dah layu and tak berbunga. Nasib baik still ada 3 kuntum bunga ros yang tengah berkembang cantik kat garden we all pagi tadi. I pun snipped 2 and then bulk them up with bunga thai basil tu, hahahahaha……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: