>Macam2 ada in this entry :-)

>

Saje nak tayang our photos again. Ye lah kan, asik tayang body cun The Other Half aje mana boleh kan, nak lah jugak tayang body cun I, muahahaha Winking smile. Kenalah jugak tunjuk yang Bruce Willis ciplak ni dah berpunya kan, hikhikhik.

Jom ramai2 pakat Smile with tongue out.

Tarik nafas cepat2, tuck the tummies in, camera dah nak click.

IMG_9147

Apasal blur gambar ni? Tak tau lah. Maybe goyang kot masa Miss 12 press the button.

IMG_9146

Miss 12 buat aksi ala2 model, hahahaha…..

IMG_9150

Miss 7 buat aksi ala2 budak sedih tengok balloon dia terlepas terbang terus kat atas, hehehehe…..

IMG_9156

Pagi tadi awal2 I dah tercongok depan kedai ni at 8.55am ingatkan awal (kedai ni sepatutnya bukak pukul 9!). Tengok2 the queue dah panjang gilers because of its happening sale!

Bukan kedai jewellery, nor kedai handbags, nor kedai kasut, nor kedai baju tau yang I kena queue ni.

But kedai King of Knives. Kedai yang jual kitchen gadgets!

I thought tak ramai lah yg akan queue up for the sale, rupa2nya ramai you. Ramai jugak orang Perth ni yang citarasa ala2 I ye, hikhikhik.

So, what did I end up buying?

A lot of things jugaklah. Actually nak ambik lagi banyak tapi tak cukup tangan nak bawak since tak boleh bawak masuk trolley nor basket into that shop. Nasib baik I bawak Miss 7 ikut sama, dapatlah jugak dia pegang barang utk I Smile.

(That’t what’s kids are for!).

I bought a set of santoku knives, a dicer, a handy opener, a diamond fingers knife sharpener, a mundial kitchen scissors, a set of cute salt n pepper mill and a cute balloon juicer. Semua ni was on sale, giler2 nya sale, around 75% each!

IMG_9162

kalau takde sale, tak sanggup I nak beli you sebab mahal gilers (except the handy opener aje lah yang I sanggup beli).

And our dinner tonite, crumbed fish (buat sendiri), lemon pepper squid (kedai mari), fries. I just oven baked all of them. Makan pulak dgn steamed carrots & broccoli and sauteed zucchinis.

IMG_9171

IMG_9177

Alhamdulillah kenyang Smile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: