>A little bit of garden

>

Tadi intai2 kat kebun after a few days neglecting them. I ni kadang2 boleh ‘terlupa’ nak belai2 manja the plants, padahal bukannya sibuk mana pun kadang2. Nasib baik hujan lebat last week kan so tak lah mati kebulur kekeringan all my pokok, hahaha.

And I found these in the garden tadi while I was watering.

IMG_9246

Some ripe strawberries. Ni memang tak boleh nak buat hias cuppies nor choc cakes sebab rupa takde but taste dia still manis Smile (macam I lah jugak kan, muahahaha).

IMG_9247

Some cherry tomatoes

IMG_9249

My pokok kesum yang half kering half segar studded with flowers.

IMG_9250

And a girl trying to pick the strawberries for her own consumption! Winking smile.

Our dinner tonight was a simple one, salmon patties (guna canned pink salmon) with salad n croutons aje. I masak fries for The Little Misses but not for us. Dalam patties tu dah ada kentang so tu yang malas nak makan banyak sgt2 kentang.

The salmon patties guna recipe from here.

IMG_9252

Bahan2 for the salad tu I petik fresh kat kebun. Mixed lettuce leaves, cherry tomatoes and capsicum. Ingat nak letak timun but malas pulak nak petik tadi, hehehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: