>What? no picture, just words?

>

Tonite’s entry is picture-less because:

-Tuan tanah, laki tuan tanah and anak2 tuan tanah pi makan kat luar. Ala, kat food court aje so bukan gempak pun so tu yang takde gambar Smile.

– Lepas habis makan, Tuan tanah pi temankan laki dia shopping baju! Tuan tanah siap masuk dalam the men’s changing room lagi sebab menemankan laki dia tried the clothes on! Hikhikhikhik….. (Laki dia yang ajak masuk tau, bukan Tuan tanah yang mengada2 merengek2 nak masuk Smile). The Litte Misses masa ni dah awal2 melencong pergi the toys section so terselamat lah diaorang dari kena sama2 masuk ke dalam the men’s changing room, hahaha.

-Lepas habis shopping baju, pi shopping his grooming and toiletries stuff pulak. Kalau bini dia yang shopping, whatever nice toiletries that are on sale, itu lah yang I akan sambar (minah cheapskate kan!). Bila laki Tuan tanah gi shopping, he likes everything to smell the same, dari body wash, ke after shave ke deodorant! Now ni, he’s loving the smell of Imperial Leather Original so dia nak ada 1 set at home and 1 set at work to use on the days he rides to work and mandi at work. (Nasib baik lah cuma Imperial Leather aje kan so tak lah bangkrap we all, hahahaha….).

-Pastu balik rumah, dah pukul 8.30 malam (awal lagi for Malaysians but for us dah larut malam tu, hehehe). Terus siap2 nak masuk tidur dah Smile.

-Tuan tanah tak beli anything untuk dia langsung tadi….

(Psst… sebab Tuan tanah dah beli clothes for her pagi tadi masa dia pergi shopping sorang2, hahahahaha).

-Hari ni is a no-sental day for me, tu yang pergi shopping sakan, heeeeee….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: