>Roses galore

>

Hari ni I cuma masak scrambled eggs and bread aje for dinner so instead of tayang makanan orang malas tu, I tayang gambar bunga rose banyak2!

Tadi I pergi rumah Ustazah tu lagi and kali ni instead of mintak izin nak ambik bunga dia, I mintak izin nak ambik gambar bunga dia, hikhikhik. Dia kata, nak ambik gambar pun mintak izin jugak. I kata, mesti lah sebab tak nak lah nanti dia heran tengok I tertonggek2 kat laman rumah dia kan, hahahah.

Layanlah ye gambar some of the roses kat rumah tu.

IMG_9494

Ini baru separuh aje, tapi dah macam2 kaler kan.

IMG_9497

The really pale pink rose. I just love this colour on the roses!

IMG_9499

the pale yellow.

IMG_9501  IMG_9506

The orange ones. I think they are 2 different types sebab the look slightly different kan.

IMG_9518

Bunga ros kembang semangkuk Smile.

IMG_9512

the red crimson one. Kalau ada secret admirer bagi yang ini, sure hati akan dub dab dub dab, tidur tak lena, makan tak kenyang, mandi tak basah Open-mouthed smile.

IMG_9504  IMG_9503

the dual coloured pink rose which when it blooms, it will become this shape.

IMG_9510

Another pink one.

IMG_9502

The pale purpe rose.

It was quite windy when I took the photos of the roses this morning, tu sebab ada yg macam slighty blurry a bit.

To all the visitors of this blog,

Sila lah ambil any of the roses above for you to letak kat mana2. Nak print ke, nak letak as your PC background ke (kalau nak lah), nak buat hantaran ke Winking smile.

Jangan segan2 ye! Open-mouthed smile

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: